Pripravujeme pre vás seminár, počas ktorého sa postupne naučíte, ako si dopestovať vlastné kvalitné semená zeleniny. 

SEMENÁR bude pozostávať z viacerých stretnutí počas celého vegetačného roka, kde si budeme hovoriť všetko od teórie genetiky až po praktické návody a rady, ako dopestovať vlastné smená. Tiež sa budeme venovať aj generatívnemu množeniu ovocných a okrajovo aj lesných drevín. 

Zistíte, že semenárenie je celá veda a nie je také jednoduché, ako sa na pohľad môže zdať, no naši lektori Vás prevedú celým vegetačným rokom a spoločne to zvládneme. Zistíte, že na zvládnutie tejto vedy napokon stačí sedliacky rozum – naši lektori Vám iba pripomenú, na čo treba myslieť a ako rozumieť procesom súvisiacim so semienkami. A zrazu spoznáte, že ste sa nestali iba SEMENÁRMI, ale aj ŠĽACHTITEĽMI.

SEMENÁROM nás budú sprevádzať lektori Peter Lazorík a Tomáš Abel

  1. WEBINÁR – ŠTVRTOK, 11.3.2021 o 18.00 hod.
    PRIHLÁSTE SA TU (prihláseným zašleme pred webinárom link priamo na Váš mejl)

Prečo pestovať vlastné semienka? A ako na to?

Prečo vôbec pestovať vlastné semienka, keď sa dnes dajú ľahko kúpiť? Prečo sa vôbec trápiť, dávať si prácu naviac? 

Okrem ekonomických výhod Vám predstavíme aj mnohé ďalšie, ktoré Vás motivujú nekupovať si to, čo nám Boh chce dávať zadarmo. Čo hovorí Biblia o semenách? A čo nás nimi chce naučiť Boh?

Na čo všetko treba myslieť už pri výseve semien a výbere odrôd? A ako vlastne začať, keď semená nemáme z vlastných záhrad, od rodičov či susedov?

Veríme, že Vám už na prvom stretnutí odpovieme na všetky tieto otázky a motivujeme Vás vstúpiť do dobrodružstva semenárenia!

Webinár nie je spoplatnený, pretože chceme, aby sa dobré veci šírili medzi ľuďmi.
Radi však privítame Váš dobrovoľný príspevok v akejkoľvek sume na číslo účtu Fóra kresťanských inštitúcií SK09 0200 0000 0019 9727 9158 – s poznámkou pre prijímateľa „KNV“.