Ide o vzdelávací seminár, ktorý bude zameraný na udržateľnosť a permakultúru v praxi. Spoznaj vzťahy medzi živými tvormi, vodou a pôdou v Tvojej záhrade. Lektormi semináru budú:

  • Ivana Németová – študovala záhradnú a krajinnú architektúru v Nitre. Pracovala v Škole permakultúry a v roku 2019 absolvovala úplný kurz permakultúrneho dizajnu. Momentálne rozvíja iniciatívu Kresťan na vidieku a venuje sa sociálnej práci a udržateľnosti komunít. Udržateľný prístup k životu, k ľuďom a k prírode – integrálnu ekológiu – vníma ako súčasť kresťanskej viery.  
  • Ľubomír Slavkovský študoval záhradnú a krajinnú architektúru v Nitre. Po ukončení vysokej školy sa venuje realizáciám záhrad a projektovaniu. V roku 2019 absolvoval úplný kurz permakultúrneho dizajnu a permakultúrny kurz ovocinárstva.

V článku si môžete prečítať ako prebiehala praktická časť nášho semináru ZDRAVÁ ZÁHRADA a podobne to môže prebiehať aj na vašom seminári: https://krestannavidieku.sk/2020/07/permakultura-praca-slnko-pod-tatrami-a-kopec-smiechu/

Seminár ZDRAVÁ ZÁHRADA – LETO 2021 – Nový termín!

Forma: dve na seba nadväzujúce víkendovky v Poprade (piatok poobede + sobota)
Termín: 27. – 28.08.2021 (druhý víkend po dohode)
Piatky: 15.00 – 19.00 hod., Soboty: 8.00 – 18.00 hod.

Cena: 33€/1víkend (lektorovanie, priestory, občerstvenie)

Ubytovanie a stravu si zabezpečí každý samostatne, prípadne sa môžete dohodnúť na spoločnom obede priamo na mieste.

PRIHLASOVANIE NA SEMINÁR ZNOVA SPUSTENÉ

ALEBO

Forma: dve na seba nadväzujúce víkendovky v ABELANDEgazdovská dedinka Lozorno (piatok poobede + sobota)
Termín: 4.-5. júna 2021, druhý termín ešte upresníme
Piatky: 15.00 – 19.00 hod., Soboty: 8.00 – 18.00 hod.

Cena: 33€/1víkend

Ubytovanie: Pútnický dom v Marianke. Po registrácii Vám zašleme osobitný formulár týkajúci sa Vašich preferencií ubytovania a stravy.

PRIHLASOVANIE NA SEMINÁR POZASTAVENÉ